Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Malatya'da

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Malatya'ya geldi. Malatya'da bir takım ziyaretlerde bulunan Bakan Özer, toplantı sonrası basın açıklamasında Malatya'ya yapılan eğitim yatırımlarına değinerek, Toplam maliyetin 612 milyon TL olduğunu açıkladı.

17 Mart 2022 Perşembe 15:21
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Malatya'da

Bakan Özer, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya geldi. Bakan Özer Malatya'da Valiliği ziyaret etti.

Malatya Valisi Aydın Baruş tarafından karşılanan Özer'e öğrenciler çiçek takdim etti.

Yüz yüze eğitim hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Özer, "Sağlık Bakanlığımızla, Sağlık Bilim Kurulunun koordinasyonuyla süreci başarılı bir şekilde devam ettiriyoruz. Bu sürecin en büyük kahramanı öğretmenlerimiz" dedi.

Toplantı'da hangi konulara değinileceğini aktaran Bakan Özer, "Malatya'da eğitimi nasıl daha iyi hale getirileceğini değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Yapılacak okulların maliyetine ve ne zaman faaliyete geçeceğini de belirten Bakan Özer verileri açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, basın açıklaması sonrasında vali Aydın Baruş'a, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a ve milletvekillerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86