banner85

MİAD'dan Anlamlı Proje

Malatya'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki MİAD Sevgi Evlerinde sünnet töreni gerçekleştirildi. Vali Hulusi Şahin, Malatyalı İş Adamları Derneği Çocuk Evleri Sitesi'nde düzenlenen programda böylesi güzel bir ortamda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

27 Haziran 2022 Pazartesi 18:01
MİAD'dan Anlamlı Proje

Malatya'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri Sitesinde sünnet töreni gerçekleştirildi. Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Çocuk Evleri Sitesi'nde büyümüş olan 9 çocuk için sünnet töreni düzenlendi. 
Programa, Vali Hulusi Şahin, AK Parti Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş ile çok sayıda davetli katıldı. MİAD’ın Malatya ve Malatyalılar için çok önemli olduğunu vurgulayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “MİAD her zaman Malatya’nın yanında olmuştur.” dedi. 
MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 2007’de yaşanan ve Malatya’da büyük yaralar açan olayın ardından böylesi güzel projelerin olmasının çok büyük mutluluk olduğunu dile getirdi. 
Malatya Valisi Hulusi Şahin’de sünnet törenine katıldı. Şahin, “Çocukların sadece fiziksel değil mental gelişimleri konusunda da geçmişle kıyaslanmayacak şekilde mesafe aldıklarını ifade etti. 
Konuşmaların ardından sünnet çocuklarına takı töreniyle program sona erdi. 


 

Son Güncelleme: 28.06.2022 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86