banner85

MHP’de Yeni Başkan Belli Oldu!

Milliyetçi hareket patisi Malatya 14.Olağan İl Kongresi düzenlendi tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Gökhan Gök yeniden aday oldu.

editörr
editörr
23 Eylül 2023 Cumartesi 19:06
MHP’de Yeni Başkan Belli Oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı 14. Olağan Kongre Divan Başkanlığını MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan yaptı.

Öte yandan çok sayıda partilinin katıldığı kongreye AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

Kongrede konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak yaklaşan yerel seçimlere değinerek Cumhur İttifakı adaylarının yerel seçimlerde muhalefetin elindeki bütün belediyeleri kazanacağını dile getirdi.

Konuşmaların ardından tek liste ile geçilen seçimlerde mevcut başkan Gökhan Gök yeniden MHP Malatya İl Başkanlığı'na seçilerek güven tazeledi.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaMHPBaşkanDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86