banner85

Maski Uyardı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt merkezli 5.3 şiddetindeki depremin ardından Gündüzbey Kaptaj ana kaynağındaki oluşan bulanıklık neticesinde apartman ve sitelerde bulunan bireysel su depolarında kirlenmelerin gözlemlendiğini kaydederek, depoların 3 ayda bir temizlenmesi yönünde vatandaşları uyardı.

meral şeker
meral şeker
12 Eylül 2023 Salı 13:55
Maski Uyardı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin öncesinde her yıl iki kez temizlenmesi gereken bireysel depoların bu dönemde 3 ayda bir temizlenmesi hususunda vatandaşları uyaran MASKİ Genel Müdürlüğü’nde yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Önemli Duyuru

Çok kıymetli hemşehrilerimiz;

Yeşilyurt merkezli 5.3 şiddetindeki depremin ardından şehrimizin İçme suyu ihtiyacını karşılayan Gündüzbey Kaptaj ana kaynağında bir süre bulanıklık meydana gelmişti. Kaynağımız eski değerlerine dönmüştür. Ancak; depreme bağlı olarak apartman ve sitelerde bulunan bireysel depolarında kirlendiği gözlemlenmektedir. Bireysel içme suyu depolarında meydana gelen kirlenmelerin giderilmesi için depoların 3 ayda bir temizlenmesi önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Anahtar Kelimeler:
MalatyaMASKİDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86