banner85

“Malatya’da Yapılar Şehrin Dinamiklerine Uygun Yapılmalı”

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depreminin yıldönümünde depremin en çok etkilediği kentlerden Malatya’ya ziyaret etti.

Rabia Işık
Rabia Işık
06 Şubat 2024 Salı 18:25
“Malatya’da Yapılar Şehrin Dinamiklerine Uygun Yapılmalı”

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depremin yıldönümünde Malatya’yı ziyaret etti.

Prof. Dr. Naci Görür, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye odalar ve borsalar birliğinin daveti üzerine asrın felaketinin yıl dönümünde Malatya’ya geldi.

Prof. Dr. Görür, Malatya’da ‘6 Şubat depremleri anma konferansına’ katılarak burada konuşma yaptı.

Malatya ticaret ve sanayi odası konferans salonunda yapılan programa, Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gezer, TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, üniversitelerden öğretim görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından konuşan Prof. Dr. Görür, Malatya’da binaların zemine uygun bir şekilde yapılması gerektiğine dikkat çekti. 

Şehrin yöneticilerine seslenen Görür, "yapılan yapılar şehrin dinamikleri göz ardı etmeden, teknoloji dikkate alınarak yapılması gerekiyor" dedi.

Görür, konuşmasının sonunda gençlerin sorularını yanıtladı.

Son Güncelleme: 06.02.2024 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86