banner85

Malatya'ya Şehit Ateşi Düştü

Kazada Malatyalı Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur şehit oldu

04 Ocak 2023 Çarşamba 14:44
Malatya'ya Şehit Ateşi Düştü

Konya- Adana yolu üzerinde kaza yapan askeri araçta bulunan  Malatyalı  Astsubay Harun Uğur ile Piyade Er Halil Seltan şehit düştü.

Trafik kazası Konya- Adana Karayolunun 15. Kilometresinde meydana geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı Karapınar Atış Poligon Grup Komutanlığı'na ait kamyonet, yoğun siste kaza nedeniyle duran A. T.'nin idaresindeki TIR'a arkadan çarptı. Kazada Malatyalı olan 29 yaşındaki Astsubay Harun Uğur ile Piyade Er Halil Seltan şehit düşerken, 2 askerin de yaralandığı bildirildi.

Malatyalı olan ve ailesi Zafer Mahallesinde oturan Astsubay Harun Uğur’un evli ve eşinin ise 1 aylık hamile olduğu, acı haberin Konya’da bulunan eşine, Malatya’da ise ailesine bildirildiği öğrenildi.

Harun Uğur'un cenazesinin 4 Ocak Çarşamba günü Malatya Şehir Mezarlığı'ndaki Şehitlik'te defnedileceği haber alındı.

VALİDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bu arada, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Uğur'un şehit olması nedeniyle yayınladığı başsağlığı mesajında, "Malatya nüfusuna kayıtlı P. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur 04. 01. 2023 tarihinde Konya Adana yolu üzerinde, askeri araçla seyir halinde iken yoğun sis nedeniyle meydana gelen trafik kazası sonucu şehit olmuştur.

Şehidimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Şehidimizin ruhu şad olsun."dedi.

GÜRKANDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Konya'da askeri aracın tıra çarpması sonucu şehit olan Malatyalı hemşehrimiz Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ile Piyade Er Halil Seltan'a Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.

Milletimizin başı sağolsun.

Son Güncelleme: 05.01.2023 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86