Malatya Polisi Göz Açtırmıyor!

Malatya Polisi, huzur ve güvenliğin temini yönünde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Polisin titiz operasyonlarıyla suçlulara geçit verilmiyor.

25 Mayıs 2022 Çarşamba 11:25
Malatya Polisi Göz Açtırmıyor!

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri operasyonlarını son hız sürdürüyor.  Son yapılan denetimlerdeyse iki işletmede kumar oynandığı tespit edildiği bildirilirken, Kumar oynadığı tespit edilen toplam 8 şahsa Kabahatler Kanuna istinaden idari işlem yapıldığı aktarıldı.

Ayrıca kentte meydana gelen Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs-Mala Zarar Verme-Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması olayının şüphelisi yakalanırken. Şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Dolandırıcılara da göz açtırmayan Malatya Polisi, Kendisini polis olarak tanıtan bir şahsın yönlendirmeleri ile bankaya gelerek 45.000 TL havale işlemi yapacağı esnada dolandırılmak üzer olan vatandaşa ulaşan ekipler mağduriyeti engelledi.

Güvenlik Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda ise 3 işyerinde bir markaya ait ürünlerin izinsiz satıldığı tespit edilirken Ürünlerin muhafaza altına alındığı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83