banner85

Malatya Meydana Gelen Kazalar “Dikkatsizlikten”

Malatya’da meydana gelen kazalar korku dolu anlar yaşattı sürücünün kontrolünden çıkan araç, çarptığı refüj ile beton pompa aracı arasına sıkıştı. Kazada 1 kişi yaralandı. Diğer yandan kentte yaşanan trafik kazaları güvenlik kameralarına yansıdı.

editörr
editörr
07 Kasım 2023 Salı 13:18
Malatya Meydana Gelen Kazalar “Dikkatsizlikten”

Kontrolden çıkan otomobil beton pompa aracı ile refüj arasına sıkıştı.

Malatya’da sürücünün kontrolünden çıkan araç, refüje çarpıp beton pompa aracı arasına sıkıştı. Kazada 1 kişi yaralanırken bölgede trafik kilitlendi.

Kaza, 21.00 sıralarında Malatya- Elazığ kara yolu Battalgazi altgeçidi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan T.B. idaresindeki otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak N.K. yönetimindeki beton pompa aracı ile orta refüj arasına sıkıştı.

Kazada araçta yolcu olarak bulunan C.B. yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar olay yerinden kaldırılırken bölgede trafik kilitlendi.
Yapılan kaldırma çalışmalarıyla kazaya karışan araçlar bulunduğu yerden alınmasının ardından trafik normale dönerken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Diğer taraftan dikkatsizlik ve kural ihlalleri sonucunda meydana gelen trafik kazaları ise güvenlik kameralarına işte böyle yansıdı.

Işık ihlali sonucu meydana gelen kazada 3 araç hafif hasar aldı.

Aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden meydana gelen diğer kaza da ise belediye otobüsü ile ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile ticari araç yan dönerken iki araçta hasar oluştu.

Kameralara yansıyan diğer bir kazada ise aşırı hızla yola giren ticari taksi direksiyon hakimiyetini kaybederek karşıdan gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Anahtar Kelimeler:
KazaMalatyaAraç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86