Malatya'lı Şehit Emre Taşkın'ın Anne ve Babası Mekke'den Malatya’ya Getirildi

Bırakın kuzeyinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan piyade sözleşmeli er Emre taşkın'ın şehit haberi dün gece Malatya'da yaşayan ailesine ulaşmıştı. 4 gün önce umreye giden Anne ve babası bugün Malatya'ya getirildi. Uçaktan inen şehidin anne ve babasının güçlükle ayakta durduğu hatta tekerlekli sandalye ile sağlık ekiplerinin gözetiminde havaalanına geldiği görüntüler kameralara yansıdı

editörr
editörr
23 Aralık 2023 Cumartesi 18:36
Malatya'lı Şehit Emre Taşkın'ın Anne ve Babası Mekke'den Malatya’ya Getirildi

Malatyalı Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın Umre için Mekke’de olan anne ve babası bugün akşam saatlerinde Malatya’ya getirildi. Acılı ailenin güçlükle ayakta durabildiği kameralara yansıdı. 


IRAK'ın kuzeyinde  PKK'lı terörİstlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 22 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın şehit haberi dün gece Malatya'da yaşayan ailesine ulaştı.
4 kardeşin en küçüğü olan Taşkın'ın annesi ve babasının 4 gün önce umreye gittiği öğrenilmişti. Bugün akşam saatlerinde şehidin acılı ailesi Ankara aktarmalı olarak Malatya’ya getirildi. 
Amatör kameralar tarafından çekilen görüntülere Şehit Taşkın’ın anne ve babasının güçlükle ayakta durabildikleri yansıdı. 
Malatya Erhaç Havalimanına gelen anne ve baba Taşkın kalabalık bir grup tarafından karşılanırken sağlık ekipleri tarafından tekerlekli sandalyeler ile evlerine götürüldü.

Son Güncelleme: 23.12.2023 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86