banner85

Malatya'lı Kadın Polis Vuruldu

Malatya Hekimhan Girmana nüfusuna kayıtlı Aslı (çitil) Yılmaz adındaki Polis memuru kadın meslektaşı olan eşi Hüseyin Emre Yılmaz tarafından sokak ortasında adeta kurşuna dizildi... Kafasına ateş eden koca da yoğun bakımda... 

23 Ocak 2023 Pazartesi 09:41
Malatya'lı Kadın Polis Vuruldu

Aslı (çitil) Yılmaz 30 yaşında bir çocuk annesiydi. Kırşehir'de görev yapıyordu. Bir çocuğu vardı. Bir süredir meslektaşı polis memuru olan eşi Hüseyin Emre Yılmaz ile anlaşamadıkları için boşanma aşamasına geldiler.
Koca ANTALYA'DA özel harekatçı olarak göreve başladı. Eşi Aslı ise Kırşehir'de kaldı.


5 yaşında A. Yılmaz adındaki erkek çocuklarının velayeti için anlaşamadılar.
Baba Kırşehire geldi. Aslı ile tartışmaya başladılar. Sokak ortasında tartışma alevlendi. Beylik tabancasını çıkaran 33 yaşındaki Hüseyin Emre Yılmaz çocuğunun annesine tam 10 el ateş etti.
Olay yerinde hayatını kaybeden 30 yaşındaki Malatya'lı Polis Aslı (çitil) Yılmaz'ın başında duran Hüseyin Emre Yılmaz kalan tek kurşunu da kafasına sıktı.
O anları bir kişi uzaktan da olsa cep telefonuna kaydetti.

CENAZE YOLA ÇIKTI

Mesleği olan Polis kurşunuyla vurulan Aslı Yılmazın cenazesi otopsi yapıldıktan sonra Babası Cafer Çitil ve Ağabeyi Alparslan Çitil tarafından teslim alındı.. Hayatını kaybeden bir erkek çocuğu annesi Malatya Hekimhan Girmana nüfusuna kayıtlı maktülün cenazesinin nerede defnedileceği netlik kazanmadı.
Girmana da tanınan bir ailenin ferdi olan kadın Polis in elim bir şekilde ölümü köylerinde büyük üzüntüye neden oldu.

OLAY
Dehşet anlarının saniye saniye görüntülendiği olayda şahsın yerde yatan eşinin başına ateş ettiği, ardından tabancayı kendi başına doğrultarak intihar ettiği görüldü.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Emre Y. (33), boşanmak üzere olduğu eşi Aslı Yılmaz ile konuşmak için Ahi Evran Mahallesi'nde bulunan bir kafede buluştu. İddiaya göre, çift arasında çıkan tartışma büyüyünce Hüseyin E.Y., yanında bulunan tabancasıyla Aslı Yılmaz'a kurşun yağdırdı ve daha sonra aynı tabanca ile kendisine ateş etti. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Aslı Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, Hüseyin E.Y. hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, olay yerinde inceleme yaparken talihsiz kadının cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, Hüseyin E.Y.'nin eşi Aslı Yılmaz'ı ağır yaraladıktan sonra bir süre telefonla konuştuğu ve ardından yerde hareketsiz yatan eşinin baş ucuna geçerek ateş ettiği görüldü. Eşi tarafından öldürülen Aslı Yılmaz'ın Kırşehir’de Koruma Şube Biriminde polis olarak 4 ay önce göreve başladığı, Hüseyin E.Y.'nin ise özel harekat polisi olduğu öğrenildi.

Boşanmak üzere olduğu eşi Aslı Y. ile konuşmak için Ahi Evran Mahallesi'nde bir kafede buluşan Hüseyin E.Y. (33) iddiaya göre, aralarında tartışma büyüyünce tabancasıyla Aslı Yılmaz'a kurşun yağdırdı ardından tabancayla kendisine ateş etti. Aslı Yılmaz hayatını kaybederken, Hüseyin E.Y. ise Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinde yaşam mücadelesi veriyor.

Eşi tarafından öldürülen Aslı Çitil Yılmaz'ın cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Malatya'dan gelen babası ile Ankara'da polis olarak görev yapan kardeşi ve yakınları tarafından Kırşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünden teslim alındı.

Polis ekipleri, cenaze aracının geçişi sırasında polis selamı verdi. 

Hekimhan İlçesi Yukarı Girmana Mahallesi'nden ve emekli maliye memuru Cafer Çitil'in kızı olan Aslı Çitil Yılmaz'n  cenazesinin Malatya Emniyet Müdürlüğünde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan, cep telefonuna yansıyan görüntülerde, Hüseyin E.Y.'nin eşi  Aslı Yılmaz'ı ağır yaraladıktan sonra bir süre telefonla konuştuğu ve ardından yerde hareketsiz yatan eşinin baş ucuna geçerek ateş ettiği görülmüştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86