banner85

Malatya Hayırsever İş İnsanı Mustafa Başdemir'i Kaybetti

Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu üyesi ve iş insanı olan Mustafa Başdemir bugün hayatını kaybetti. İş dünyasında oldukça sevilen ve önemli bir yere sahip olan Başdemir’in vefatı ise Malatya’da derin bir hüzne neden oldu.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
25 Mart 2024 Pazartesi 18:17
Malatya Hayırsever İş İnsanı Mustafa Başdemir'i Kaybetti

Malatyalı iş insanı Mustafa Başdemir hayata veda etti.

Malatya’da iş dünyasına önemli katkılarda bulunmanın yanı sıra, hayırsever kişiliğiyle de tanınan Mustafa Başdemir İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Hayırsever iş insanı Başdemir’in cenazesi 26 Mart 2024 tarihinde öğle namazını müteakip İstanbul Eyüpsultan Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

1948 yılında Malatya'nın Kale ilçesine bağlı Kıyıcak köyünde dünyaya gelen Mustafa Başdemir 53 yıldır İstanbul'da ticaretle uğraşmaktaydı. Başdemir başarılı bir iş insanı olmanın yanı sıra bir Malatya sevdalısı ve adından sıkça bahsettirecek ve unutulmayacak bir hayırseverdi de.

Özellikle memleketi Malatya’da pek çok okul, cami gibi alanlar yaparak hizmete kazandırmış ve büyük takdir toplayan bir hayırsever olarak tarihteki yerini hiç kaybetmeyecek şekilde vatandaşların gönlüne adını yazdırmayı başarmıştı.

Öte yandan Malatya'da AVM, otel ve konut projelerini gerçekleştiren Malatya Girişim Gurubu'nun yöneticisi olarak da bilinen Başdemir'in vefatı, iş dünyasında ve Malatya'da derin bir üzüntüye sebep oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86