Malatya Esnafı 6 Şubat'ta Kepenk Kapatıyor

Malatyalı esnafı asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin yıl dönümünde kepenk kapatıyor. Depremlerde hayatını kaybedenleri anmak için toplu olarak dükkanları açmama kararı alan Malatya İmalat-Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı kararını yazılı bir metinle duyurdu.

Rabia Işık
Rabia Işık
04 Şubat 2024 Pazar 10:42
Malatya Esnafı 6 Şubat'ta Kepenk Kapatıyor

Malatya İmalat-Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı deprem şehitlerini anmak için iş başı yapmama kararı aldı.

6 Şubat'ta yaşanan feleketlerde 11 şehir enkaza dönmüş, binlerce insan hayatını kaybederken on binlercesi de yaralanmıştı.

Büyük acıların yaşandığı depremlerden en büyük yarayı alan kentlerden biri de Malatya idi. Büyük yıkımların yaşandığı depremlerin yıl dönümüne ise son iki gün kaldı.

Malatya'da yıkılan binaların altında can veren deprem şehitlerini depremin senei devriyesinde anmak için Malatya İmalat-Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı bir karar aldı.

Karara göre 6 Şubat'ta toplu olarak kepenk kapatacak olan esnaflar depremde kaybedilen şehitleri anacak.

Son Güncelleme: 04.02.2024 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83