banner85

Malatya Emniyeti Göz Açtırmıyor

Tütün kaçakçılığına yönelik Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipler ile Gümrük Muhafaza Müdürlüğüne bağlı ekipler Malatya'da kaçakçılara göz açtırmıyor. Emniyet birimlerinin koordineli çalışmaları neticesinde durdurulan bir tır içerisinde yapılan aramada 7 ton 300 kg kaçak tütün ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şahsa 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı.

27 Mayıs 2022 Cuma 14:24
Malatya Emniyeti Göz Açtırmıyor

Tütün kaçakçılığına yönelik Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipler ile Gümrük Muhafaza Müdürlüğüne bağlı ekipler Malatya'da kaçakçılara göz açtırmıyor.
Yapılan koordineli çalışmalar neticesinde durdurulan bir tır içerisinde yapılan aramada 7 ton 300 kg kaçak tütün ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şahsa 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı.

DOLANDIRICILARA GEÇİT YOK

Dolandırıcıların bitmek bilmeyen tuzakları devam ediyor. Malatya polisi ise dolandırıcılara göz açtırmıyor. Malatya Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre  “Kendisini polis olarak tanıtan bir şahsın yönlendirmeleri ile bankaya gelerek altın hesabında bulunan 126 gr değerindeki birikimini havale edeceği esnada bankada vatandaşa ulaşan asayiş ekipleri mağduriyeti engelledi. Konu ile ilgili şüpheli şahsın tespiti ve yakalanması yönünde çalışmalara başlandığı belirtildi.

MALATYA ASAYİŞ

Bir diğer yandan da Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde yaşanan iş yerinde hırsızlık, yağma,kasten yaralama,tehdit,şantaj ile nitelikli dolandırıcılık olaylarının şüphelilerinin yakalandığı bildirildi.

Yaşanan olaylarda üç şüphelinin sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı aktarıldı. 

Son Güncelleme: 27.05.2022 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86