banner85

Malatya Deprem Konutu Kura Sonuçları İsim Listesi Nasıl Öğrenilir?

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Malatya'da, depremzedeler için inşa edilen TOKİ konutları için kura çekimi başladı. Söz konusu konutlar için başvuru yapan aileler de kura çekim tarihine odaklandı. Malatya'da depremin etkilediği bölgelerde inşa edilen, 3+1 ve 105 metrekare büyüklüğündeki toplam 6 bin 181 konut kura çekimi sonrası sahiplerini bulacak.

Rabia Işık
Rabia Işık
25 Şubat 2024 Pazar 12:34
Malatya Deprem Konutu Kura Sonuçları İsim Listesi Nasıl Öğrenilir?

Geçtiğimiz yıl meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılacak konutların kura çekim etabı geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımı ile gerçekleşti.


Kura çekimi sonrası kesinleşen sonuçlar, e-Devlet üzerinde yer alan AFAD sayfası üzerinden(https://www.turkiye.gov.tr/afad-hak-sahipligi-kura-sonucu-sorgulama)

Son Güncelleme: 25.02.2024 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86