banner85

Malatya Deprem ile Sallandı!

Malaya deprem ile sallandı! Merkez üssü Adıyaman-Çelikhan olan 4.5 şiddetindeki deprem başta Malatya olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Deprem kısa süreli paniğe neden olurken herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı bilgisine ulaşıldı.

14 Mart 2022 Pazartesi 15:39
Malatya Deprem ile Sallandı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının 4.5 büyüklüğünde, merkez üssünü Adıyaman’ın Çelikhan ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 15:38’de meydana geldi. Yerin 7.06 kilometre derinliğinde olan deprem, kent merkezi ve başta Malatya olmak üzere çevre illerde de kısmen hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan deprem sonrası henüz bir olumsuzluk bildirilmediği öğrenildi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.4 olarak duyurdu. Merkez üssü Adıyaman-Çelikhan olan ve yerin 5.0 derinliğinde meydana gelen deprem Malatya merkez ve yakın ilçelerde de hissedilirken, şu ana kadar bir hasar ihbarı güvenlik güçlerine ulaşmadı. Deprem ile birlikte çok sayıda vatandaş da evlerinden çıkarak sokaklara çıktı.

Son Güncelleme: 14.03.2022 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86