banner85

Malatya Dayanışma Günleri Ankara’da başladı

Ankara Büyükşehir Belediye başkanı mansur yavaşın projesi ilgi görüyor.. başkent  depremzede esnaf ve vatandaşlara desteklerini sürdürüyor.

13 Nisan 2023 Perşembe 14:45
Malatya Dayanışma Günleri Ankara’da başladı

Geçtiğimiz haftalarda Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nin kapılarını Kahramanmaraşlı esnaflara açarak ürünlerini satma fırsatı sunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Malatya Dayanışma Günleri’yle esnaf hemşehrilerimize destek oluyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında depremde zarar gören Malatyalı esnafa destek olunması amacıyla 13-20 Nisan tarihleri arasında dayanışma günleri bugün başladı

Ramazan Bayramı öncesi gerçekleşecek Malatya Dayanışma Günleri’nde bölgeden gelen 100 esnaf, ürünlerini Başkentlilerle buluşturuyor.

2 bin 400 metrekarelik ANFA Fuar ve Kongre Merkezi A Salonu’na kurulacak olan stantlarda gıda, baharat, giyim, kuruyemiş, şekerleme, şarküteri, yöresel gibi ürünler satışa sunulurken Malatya esnafının temizlik, güvenlik hizmeti ve yanlarında getirecekleri 2 kişinin konaklama ihtiyacı da ABB tarafından karşılanıyor

Bugün itibariyle başlayan Malatya Dayanışma Günleri, 20 Nisan’a kadar 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86