banner85

Malatya'da O Müdür Görevden Alındı

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde çalışan bir şahsın makam aracında uyuşturucuyla yakalanması gündeme bomba gibi düşmüştü. Konu ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut görevden alındı. Bulut’un yerine Galip Sökmen atandı.

12 Şubat 2022 Cumartesi 12:31
Malatya'da O Müdür Görevden Alındı

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde çalışan bir şahsın makam aracında uyuşturucuyla yakalanması gündeme bomba gibi düşmüştü. Konu ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl MüdürRasim Bulut görevden alındı.Bulut’un yerine Galip Sökmen atandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: "Dört ay önce çocukların geleceğinden sorumlu Sosyal Aile Hizmetler İl Müdürlüğünün uyuşturucunun lojistik merkezine döndüğünü tüm Türkiye gördü. İl müdürünün makam aracı da uyuşturucu taşımak için araca dönüştürülmüş. Bütün çağrılarımıza rağmen etkin bir soruşturma yapılmadı. Aile Sosyal Bakanlığına çağrı yaptık bize ‘olayı kapatmak sizin işiniz’ diye cevap verildi. Adeta bir trol gibi. Şimdi de Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü görevden alındı. Ama maalesef oradaki soruşturma hala yapılabilmiş değil.  Burada Bakanın da istifa etmesi lazım. Malatya kamuoyuna bir çağrı yapmak istiyorum, her olayda bir araya gelen derneklere de çağrı yapmak istiyorum, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürünün aracı uyuşturucu deposu olmuş ama Malatya’da CHP dışında sesi çıkan bir tane kimse yok. Lafa geldi mi, muhafazakâr olurlar, milliyetçi olurlar, uyuşturucuya karşı dururlar. Burada Malatya valisi de görevini tam anlamıyla yapmadı. Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü de görevini tam anlamıyla yapmadı.” dedi.

Son Güncelleme: 12.02.2022 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86