banner85

Malatya'da Beş Yangın Art Arda Yaşandı

Yaşanan felaketler bir yana dursun yangınlar da gün geçtikçe korkutucu bir hal alıyor. Şimdi ekranlarınıza yaşanan beş yangın haberi getireceğiz. Yazıhan’da, merkezde, hanımın çiftliğin de ve Hekimhan da çıkan yangınlarda can kaybı yaşanmazken maddi hasarlar meydana geldi.

Rabia Işık
Rabia Işık
29 Ağustos 2023 Salı 13:35
Malatya'da Beş Yangın Art Arda Yaşandı

Yaşanan korkunç felaketlerden biri de yangınlar. Gün geçmeden artan yangınlar dehşet verici bir hal alsa da neyse ki can kaybına neden olmayarak sadece maddi hasarlar meydana getiriyor.

Yangınlardan birisi Malatya Merkezin Beydağı Mahallesinde dört katlı bir binanın en üst katında çıkarken diğeri ise Hekimhan Kurşunlu Mahallesi Karapınar mevkiinde yine bir binanın çatısında meydana geldi. korkutan her iki yangında da maddi hasar oluştu.

 Öte yandan Yazıhan Arguvan yolu ayrımında geniş alanda örtü ve bahçe yangını yaşandı. Yangın Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ekipleri tarafından 4 araç ve 12 personel ile müdahale edilerek söndürülürken bulgurlu mahallesinde ve hanımın çiftliği mahallesin de de örtü yangınları meydana geldi.

Malatya büyükşehir belediyesi itfaiye daire başkanlığı ekipleri tarafından müdahale edilen yangınlar can kaybına yol açmadan söndürüldü. Yaşanan yangınlarda yaralanan olmazken maddi hasarlar meydana geldi.

Son Güncelleme: 29.08.2023 13:43
Anahtar Kelimeler:
MalatyaDepremYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86