banner85

Malatya'da 219 Arsa Açık Artırma ile Satışa Çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Malatya’da 219 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı şartlarla satışa çıkarıyor. Tarih ve katılım şartları neler büyük bir merak konusu oldu. 

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
19 Nisan 2024 Cuma 15:17
Malatya'da 219 Arsa Açık Artırma ile Satışa Çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’dan Malatya’da arsa sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber geldi.

Malatya’daki 219 arsa yüzde 25’i peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkacak. Bakanlık, peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim avantajı ile yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Arsa için alıcılar gün sayarken açık artırma 2 Mayıs Perşembe günü saat 10.30’da Ankara Çankaya’da bulunan Holiday Inn Hotel ile Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Fahri Kayahan Salonunda yapılacak.

Ayrıca yapılacak müzayedelere alıcılar online katılım sağlayarak www.emlakmuzayede.com.tr internet adresinden de canlı olarak teklif verilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86