banner85

Magimder Tarafından Çocuklara Destek

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından sosyal sorumluluk projesi kapsamında Magimder tarafından Doğanşehir ilçesindeki depremzede öğrencilere kırtasiye desteği sağlandı.

editörr
editörr
12 Eylül 2023 Salı 09:49
Magimder Tarafından Çocuklara Destek

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Magimder öğrencilere kırtasiye desteği verildi.

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı sürgü mahallesinde bulunan dursun şahin ortaokul öğrencilerine çanta ve kırtasiye yardımında bulundu

Gerçekleştirilen programa Dernek Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milletvekili Bülent Tüfenkci, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören’de katıldı.

 Konuşma yapan Magimder başkanı Salih Karademir Çocukların geleceğin teminatı olduğunun altını çizerek bu süreci atlatabilmeleri için dernek olarak ellerinden geleceği desteği vermek istediklerini belirtti.

Aynı zamanda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyerek en önemli yatırım insana ve eğitime yapılan yatırımdır diyerek konuşmasına deva etti.

Son Güncelleme: 12.09.2023 10:22
Anahtar Kelimeler:
MalataOkulMAGİNDER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86