Latif Okyay, Eskimalatya'da Esnaf Ziyaretinde Bulundu

31 Mart seçimleri öncesinde AK Partiden Battalgazi ilçesi için aday adayı olan İnşaat Mühendisi Latif Okyay, Eskimalatya’da esnafları ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Rabia Işık
Rabia Işık
11 Ocak 2024 Perşembe 09:57
Latif Okyay, Eskimalatya'da Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulunan Latif Okyay,

Kendilerine görev tevdi edilmesi durumunda Battalgazi için el ele vererek şehri yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi. Malatya’nın 6 Şubat’ta büyük bir afet yaşadığını ifade eden Okyay, depremden etkilenen illerin başında Malatya’nın olduğunu söyledi. Battalgazi ilçesinde de yıkımın çok büyük olduğunu dile getiren Okyay, genel sekreterlik başta olmak üzere yerel yönetimlerde edindiği bilgi ve birikimi Battalgazi ilçesinin yeniden inşaası için kullanacağını ifade etti.

Bu süreçte tüm sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların da görüşlerini alma adına ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini kaydeden Okyay, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Esnaf da başkan aday adayı Latif Okyay’a başarılar dileyerek kendilerinin yanında olduklarını söylediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86