banner85

Kınalı Kuzuya Veda

Pençe kilit harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen piyade sözleşmeli er Emre Taşkın bugün düzenlenen törenle toprağa verildi. Kınalı kuzularına veda eden ailenin acısı yüreklere ateş düşürdü.

Rabia Işık
Rabia Işık
26 Aralık 2023 Salı 15:13
Kınalı Kuzuya Veda

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen piyade sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın naaşı 25 Aralık akşamı memleketi Malatya’ya getirilmişti.

Havalimanında karşılanma anı, yürekleri dağladı.

Şehit ailesinin feryatları arasında uçaktan indirilen şehidin naaşı, törenle askerlerin omuzunda cenaze aracına taşındı. Emre Taşkın’ın cenazesi şehir mezarlığındaki morga kaldırıldı.

Şehit Piyade sözleşmeli er Emre Taşkın Malatya’ya getirilişinin ardından öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı.

Düzenlenen törene Malatya valisi Ersin Yazıcı, Malatya büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan, Askeri ve mülki amirler ile çok sayıda vatandaş ve şehidin yakınları katıldı.

Şehit cenazesine Malatyalılar da büyük katılım gösterdi.

Şehir mezarlığındaki şehit mezarlığına defnedilen kınalı kuzuya veda ederken, ailesi de ayakta durmakta güçlük çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86