banner85

Kenan KARATEKE Güven Tazeledi

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulu birlik ve beraberlik içinde coşkuyla gerçekleşti. Şube Başkanlığına yeniden Kenan Karateke seçildi.

28 Haziran 2022 Salı 18:45
Kenan KARATEKE Güven Tazeledi

Türkiye Sağlık İşçileri SendikaMalatya Şubesi Olağan Genel Kurulu eğlenceli ve coşkulu bir havada gerçekleşti. Şube başkanlığına tekrar güven tazeleyen Kenan Karateke seçildi. 
Malatya’da gerçekleşen seçime Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası GENEL BAŞKANI  Hakan Toy, Genel Sekreter  Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcıları Adem Sarıçoban, Süleyman Turgut, Genel Merkez Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı, Türk-İş İl Temsilcisi Hikmet Kazgan, Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanları ve il temsilcilerinin yanı sıra Malatya Şube delegeleri katıldılar.
Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Şubesi Olağan Genel Kurulu’nun yapılabilmesi için gerekli olan yeterli çoğunluğun sağlandığı seçimin Divan Başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Osman Çavuş yaptı.
Programda konuşan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy, Şube Olağan Genel Kurulunun Sendikaya, Malatya’da bulunan üyelere hayırlı olması temennisinde bulunarak, Malatya’nın sendika için ayrı bir öneme sahip olduğunun altını çizdi.
 Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Hakan Toy, sendikanın çalışmaları ve kazanımları hakkında bilgi verdi. Çalışma hayatında yaşanan gelişmeleri değerlendiren Genel Başkan Hakan Toy, malum sendika tarafından Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşçilerini onur kırıcı bir şekilde 500 TL’ye satın alınmaya çalıştığına dikkat çekti. 
Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Toy, para alanın emir alacağına vurgu yaparak, 500 TL ile işçinin gözünün boyanarak geleceğinin çalındığını belirtti. 
Kendisinin de bir sağlık işçisi olduğunu hatırlatan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Hakan Toy, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası kurucusu merhum Mustafa Başoğlu’ndan şimdiki yönetim kuruluna kadar bütün yöneticilerinin işçi olduğunu vurgulayarak, işçinin ne zorluklarda çalıştığını bildiklerini ve bu doğrultuda mücadele ettiklerini söyledi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86