Kemal SUNAL Unutulmadı

Malatyalı Kemal Sunal ölüm yıl dönümünde unutulmadı. Bundan 22 yıl önce hayata gözlerini kapatan ünlü sanatçı Sunal, Altın Kayısı Sanat topluluğu tarafından çeşitli etkinliklerle Battalgazi Konferans salonunda anıldı.

04 Temmuz 2022 Pazartesi 19:30
Kemal SUNAL Unutulmadı

Malatyalı ünlü sanatçı Kemal Sunal bundan 22 sene önce hayata gözlerini kapattı. Uçakta kalp krizi geçirmesinin ardından kurtarılamayan Sunal, ailesini ve sevenlerini 3 Temmuz 2000’de yasa boğmuştu.  Malatya Altın Kayısı Sanat Topluluğu ünlü oyuncuyu ölüm yıldönümünde çeşitli etkinliklerle andı. 
Anma töreninin yapıldığı gecede genç tiyatrocular için de ödül töreni düzenlendi.  Kemal Sunal’la aynı filmde rol alan Hababam Sınıfı oyuncularından Malatyalı oyuncu Dilaver Gür günün anlam ve  önemine değindi. Ödülünü alan Gür, Kemal Sunal’la aynı projede olduğu için gurur duyduğunu aktardı. 
Ayrıca Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i  Ahmet  Arıman’da Kemal Sunal’ı çok özlediğini belirterek anma törenine bir video yolladı.
 

Son Güncelleme: 04.07.2022 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86