Kazgan: Üreticilerimize Desteklerimiz Devam Edecek

Akçadağ Belediyesi yerli üretimi artırmak için çiftçilere sebze fidesi desteği sağladı. Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, “Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizin ürettiği sebze fidelerini teslim alarak çiftçilerimize dağıtımına başladık. Bundan sonraki süreçte de inşallah üreticilerimize desteklerimiz devam edecek” dedi.

23 Mayıs 2022 Pazartesi 13:28
Kazgan: Üreticilerimize Desteklerimiz Devam Edecek

Akçadağ Belediyesi Yerli üretimi artırmak için çiftçilere sebze fidesi desteği sağladı.Bu kapsamda gerekli hazırlıklar tamamlanarak büyüklüklerine göre 77 mahallede toplam 100 bin domates, salatalık, biber ve patlıcan fidesi çiftçilerle buluştu.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, “ilçemizde tarımı geliştirmek ve üreticilerimize destek olmak amacı ile Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizin ürettiği sebze fidelerini teslim alarak çiftçilerimize dağıtımına başladık. Bundan sonraki süreçte de inşallah üreticilerimize desteklerimiz devam edecek.”dedi.

Anahtar Kelimeler:
Akçadağ Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86