banner85

Kazalar Arttı!..

Son bir haftada Malatya ve çevresinde 20'ye yakın trafik kazası meydana geldi. Ölümlü, yaralamalı, maddi hasarlı kazalardaki artış dikkat çekici noktalara ulaştı.

30 Ocak 2023 Pazartesi 00:19
Kazalar Arttı!..

Yetkililerin sürekli uyarılarına rağmen, kış lastiği uygulama ve mecburiyetine rağmen bir anda kazaların gözle görülür bir şekilde artması endişe veriyor.
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, yollarda buzlanma olmaması ve bir anda kar ve buz olaylarıyla karşılaşılmasına bağlayan yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği uyarısını yenildiler.
Havaların değişim göstermesinin alışık olunan durumu olumsuz etkilediğini söyleyen tecrübeli sürücüler, araç kullanırken her an Herşeyin olabileceği ihtimalinin göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtiyorlar.

Dün de Darende Yeniköy mevkiinde yeni bir kaza meydana geldi. Şarampole devrilen otomobil takla attı. Araç sürücüsü Senol Aslan araçtan sağ kurtuldu. Yaralanan sürücü hastanede tedavi altına alındı.

Son Güncelleme: 30.01.2023 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86