banner85

Kaynarca'nın Yolları Yenileniyor

Başkan çınar, kaynarca mahallesinde devam eden yol yenileme çalışmalarını inceledi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Belediyemizin yatırımlarıyla her geçen gün daha güzel bir görüntüye kavuşan Kaynarca mahallemizin ara sokakları başta olmak üzere merkezle bağlantısını sağlayan yolları konforlu hale getirmek için çalışmalarımız sürüyor.” diye konuştu.

18 Mayıs 2022 Çarşamba 14:37
Kaynarca'nın Yolları  Yenileniyor

Başkan çınar, kaynarca mahallesinde devam eden yol yenileme çalışmalarını inceledi.

Kaynarca Mahalle Muhtarı Mehmet Güner, Yeşilyurt Belediyesinin mahalleyi çok güzel hizmetlerle buluşturduğunu söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, Yeşilyurt’un tüm yaşam alanlarında hayata geçirdikleri yatırımlarla vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya devam ettiklerini söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin tüm yaşam alanlarına kaliteli ve modern hizmetler ulaştırmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Çınar, “ 2022 yılı asfalt sezonunu açmamızla birlikte 2022 Yılı Yatırım Programına alınan tüm çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz." dedi.

Son Güncelleme: 18.05.2022 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86