banner85

Kayısı Para Etmeye Başlayınca Hırsızlar Çoğaldı

Yaş ve kuru kayısının son dönemde üreticiyi memnun etmeye başlamasıyla beraber Malatya genelinde kayısı hırsızlığı vakaları çoğalmaya başladı.

21 Temmuz 2022 Perşembe 15:11
Kayısı Para Etmeye Başlayınca Hırsızlar Çoğaldı

Doğanşehir Kayısı Hırsızlığı

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri), Doğanşehir İlçe J.K.lığı ekipleri ile kayısı hırsızlığı olaylarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda; Malatya İli Doğanşehir ilçesi Suçatı Mahallesinde sergende kuruması için tarlaya
bırakılmış olan kayısıları çalmaya çalışırken E.B. isimli şahıs yapılan takip sonucunda malzemelerle birlikte suçüstü yakalanmıştır. Ele geçirilen kayısılar mal sahibine teslim edilmiştir. Şüpheli şahıs E.B. isimli şahıs gerekli işlemlerinin yapılması için mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Yeşilyurt Kayısı Hırsızlığı

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri), Akçadağ ve Yeşilyurt İlçe J.K.lıkları ile oluşturulan özel ekipler tarafından kayısı hırsızlığı olaylarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda; Malatya İli Akçadağ İlçesi Aydınlar Mahallesi ve Yeşilyurt İlçesine bağlı Cafana ve Tepeköy Mahallelerinde sergende kuruması için tarlaya bırakılmış olan kayısıları çalmaya çalışırken, O.Ç , S.Ç. ve G.A. isimli şahıslar yapılan fiziki takip sonucunda malzemelerle birlikte suçüstü yakalanmışlardır. Ele geçirilen kayısılar mal sahiplerine teslim edilmiştir. Şüpheli şahıslardan S.Ç. ve O.Ç tutuklanmış olup, G.A isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86