banner85

Kardeşini Kurtardı, Kendi Çıkamadı

Battalgazi ilçesi Karakaya Barajı Atabey İskelesi tarafında serinlemek amacıyla gölete giren Suriyeli iki kardeşten biri boğularak hayatını kaybetti.

13 Temmuz 2022 Çarşamba 09:59
Kardeşini Kurtardı, Kendi Çıkamadı

Olay 12 Temmuz Salı günü Battalgazi ilçesi Karakaya Barajı Atabey İskelesi mevkiindeki baraj göletinde meydana geldi. Serinlemek için gölete giren Suriyeli bir süre sonra boğulma tehlikesi yaşamış ve  Ahmet El İsa suya atlayarak kardeşini kurtarmaya çalışmıştır. Kardeşini boğulmaktan kurtaran Ahmet El İsa bir süre sonra baraj göletinde gözden kayboldu. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Sualtı Arama ve Kurtarma ekibinin çalışması sonucunda şahsın cansız bedenine 60 metre açıkta 12 metre derinlikte ulaşıldı.

Olay yerinde  yapılan incelemelerin ardından Ahmet El İsa'nın  cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na kaldırıldı.

Son Güncelleme: 13.07.2022 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86