Kanbay Görevden Alındı

Malatya Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay geçtiğimiz günlerde görevden alındı. Görevden alınan Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamalarda : 'Bir buçuk sene kendi şehrimde zulme maruz kaldım' ifadelerine yer verdi.

11 Nisan 2022 Pazartesi 13:35
Kanbay Görevden Alındı

Malatya Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay geçtiğimiz günlerde görevden alındı.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünü 1,5 yıldan beri sürdüren Battal Kanbay'ın Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olmasının ardından yerine ise İstanbul İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığını orta öğretimden sorumlu olarak görevini yürüten Rizeli,  Hatice Özdemir atandı.

Görevden alınan Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay isyanını sosyal medyadan dile getirdi.

Kanbay'ın paylaşımı şöyle: "Benim heveslerim kursağımda kalmakla ünlüdür.Bir buçuk sene kendi şehrimde zulme maruz kaldım. Üzgünüm hem de çok üzgün."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86