banner85

Kamuya Dönmek İsteyen Doktorların Atama Başvuruları Başladı

Sağlık Bakanlığı'ndan müjde! Kamuya dönmek isteyen doktorların atama başvuruları başladı. Atanmak isteyen hekimler, 6 Eylül tarihine kadar e-Devlet üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek.

30 Ağustos 2022 Salı 16:20
Kamuya Dönmek İsteyen Doktorların Atama Başvuruları Başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan "Beyaz Reform" adımı sonrasında kamuya dönmek isteyen doktorların atama kurası için talep toplama süreci başladı. Taban fiyatlarında yapılan düzenleme ve teşvik ödemeleri sonrasında artan talepler ile kamu hastaneleri daha cazip hâle geldi.


TALEP TOPLAMA 29 AĞUSTOS'TA BAŞLADI


2022 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası ile atanmak isteyen tabip, uzman tabip ve uzman diş tabipleri için 29 Ağustos-6 Eylül 2022 tarihleri arasında Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden elektronik ortamda talep toplanma mekanizması devreye girecek.


İŞLEMLER E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAK


Talep bildirimleri e-devlet şifresi ile PBS'ye (https://pbs.saglik.gov.tr) giriş yapıldıktan sonra açılacak Talep Toplama Ekranı üzerinden, istenilen bilgiler doldurularak kaydedilebilecek. Bu ekrandan yapılacak talep bildirimi zorunlu olmayacak ve sadece kadro açığı muhtemel yer tespiti çalışmalarına yardımcı olmak amacıyla kullanılacak. Öte yandan, talep bildirmeyen kişiler de kuraya başvurabilecekler.
 

Son Güncelleme: 31.08.2022 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86