banner85

Kahveciler Odası’ndan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ederek bir süre görüştü.

11 Mart 2022 Cuma 16:31
Kahveciler Odası’ndan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Kahveciler Odası olarak 2022 yılı Genel Kurul toplantısını yaptıklarını belirten Karanfil, “Gerek deprem sürecinde gerekse pandemi sürecinde başkanımız bizleri ziyaret ederek her zaman yanımızda olduklarını gösterdiler.” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sivil Toplum Örgütleri, Kanaat Önderleri ve meslek kuruluşları ile birlikte hareket ediyoruz. Şehri yönetirken birlikte yönetme ve paydaş olma hazzını yaşayıp aynı zamanda yön haritamızın ve yön pusulamızın oluşmasında da derneklerimizin, sivil toplum örgütlerimizin ve meslek kuruluşlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok önemlidir.” ifadelerine yer verdi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86