İsias Otel Davası Devam Ediyor

Asrın felaketinde Adıyaman’da 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel davası devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde görülmelerine başlanan davada kayıp yakınları, sanıkların cinayetle yargılanmasını istedi.

Rabia Işık
Rabia Işık
05 Ocak 2024 Cuma 19:20
İsias Otel Davası Devam Ediyor

Adıyaman’da 72 kişiye mezar olan isias otelde dava süreci devam ediyor.

6 Şubat depremlerinde 39’u KKTC’den turnuva için gelen voleybol sporcusu, öğretmen, antrenör, 47’si ise Türkiye Turist Rehberleri Birliği organizasyonuyla çeşitli tur şirketleri bünyesinde eğitim gezisi için bulunan 86 kişinin konakladığı otelde 1’i personel olmak üzere toplam 72 kişi hayatını kaybetmişti.

Felaket sonrası ölenlerin yakınları tarafından Otel dava edilmişti.

Otelin ortakları olarak görülen Ahmet Bozkurt’un çocukları, otelle ilgili tüm sorumluluğun babalarına ait olduğunu söylemiş ve dava süreci uzamıştı.

Davada ölenlerin yakınlarının dinlenmesine geçildi.

Adıyaman’da 3. Ağır Ceza Mahkemesinde süren İsias Otel Davasında ölenlerin yakınlarının anlattığı hikayeler salonda gözyaşlarına neden oldu.

Kayıp yakınları, otel sahipleri ve sorumlulardan şikayetçi olduklarını dile getirdi.

İsias Otel’de çocukları Doruk Akın ve Alp Akın’ı kaybeden acılı baba Osman Akın, Gözyaşları içerisinde yaşananları anlatırken göz yaşlarını tutamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83