İlk Olarak Malatya Vuslat TV Mikrofonlarına Konuştular

Yeniden Refah Partisi, aday tanıtım toplantısını tamamladı. Toplantı sonrasında Ankara'da Malatya günlerine katılan parti teşkilatı, ilk olarak Malatya Vuslat TV mikrofonlarına konuştu.

Rabia Işık
Rabia Işık
10 Şubat 2024 Cumartesi 19:27
İlk Olarak Malatya Vuslat TV Mikrofonlarına Konuştular

Yeniden Refah Partisi, aday tanıtım toplantısını tamamladı.

Yeniden Refah Partisi, Ankara’da tamamladıkları tanıtım toplantısının hemen ardından Yeniden Refah Partisi İstanbul Adayı Mehmet Altınöz, Malatya vuslat tv mikrofonlarına konuştu.

“Malatyalı kardeşlerimizle bu organizasyonda bulunmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Stantları tek tek gezdik ve Malatya’nın kültürünü burada en iyi şekilde temsil eden kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. Ancak bizleri yaralayan bir husus var oda Malatya’nın deprem fotoğraflarının olduğu sergi gerçekten orada o zamanlarda yaşanan acıları tekrardan yaşadık” dedi.

İstanbul Adayı Altınöz konuşmasının devamında ise, bizler yeniden bir soluk olmaya ve malaryada kardeşlerimizle tüm hemşerilerimizle birlikte çalışmaya geliyoruz. İnanıyoruz ki her türlü zorluktan birlik olarak çıkacağız. Deprem sonrasında kentlerimiz yeniden ayağa kaldırılıyor. Bizler de yapılan hizmetleri görüyoruz. Ancak eksik kalan tarafları da söylemek zorundayız. Bizler Türkiye’nin her vilayetinde titiz çalışarak vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmenin derdindeyiz” ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım,” Malatya için mücadelemiz her zaman devam ediyor” dedi.

Malatya vuslat tv ailesine özel olarak teşekkürlerini sunan Başkan Adayı Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım ise, sizlere de teşekkür ediyoruz. Burada günlerdir Malatya’mız için mücadele ediyorsunuz. Bizlerde tanıtım toplantımızı bugün gerçekleştirdik ve şimdi de burada Malatya’mız adına bu güzel organizasyonda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

“Hep Birlikte Mücadele Veriyoruz”

Tek temennimiz Malatya’yı bir an önce ayağa kaldırmak diyen Yıldırım, “Bugün buradayım ancak küçük kızlarım Malatya’da ellerinde broşürlerle sahadalar. Bizde teşkilatlar 7’den 70’e dir. Hepimiz birlik içinde mücadele ediyoruz” dedi.

Yeşilyurt ve Doğanşehir Adayları İçin MKYK’dan Çıkacak Karar Bekleniyor

Malatya Yeşilyurt ve Doğanşehir belediye başkan adaylarının belirlenmesinde ise Salı günü yapılacak olan MKYK toplantısının ardından açıklanacağına işaret eden Yıldırım, “Bizim partimize vermiş olduğumuz 6 isim var. Bu isimlerden partimizin kararlaştıracağı kişiler adaylar olacak. Bir bilgimiz ön sezimiz şimdilik yok bizlerde çıkacak kararı bekliyoruz. Bu süreçte tabiki bizler yolumuza hızlı bir şekilde devam ediyoruz” söylemlerinde bulundu.

Son Güncelleme: 11.02.2024 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86