"İlçemizi Temiz Tutmak Hepimizin Görevidir"

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, yaşanan büyük depremlerin ardından Malatya’da devam eden bina yıkımları ve enkaz kaldırma çalışmaları sırasında vatandaşların sağlığını korumak ve yaşam koşullarını daha iyi şartlara getirmek amacıyla; çöp toplama, yol ve kaldırım temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

10 Temmuz 2023 Pazartesi 16:20
"İlçemizi Temiz Tutmak Hepimizin Görevidir"

Yeşilyurt belediyesi sokak ve caddeleri sağlıklı yaşam koşullarına dönüştürüyor.

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri,  çöp toplama, yol ve kaldırım temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Sanayi Sitesinde gerçekleşen çöp toplama, süpürme, kaldırım ve yol yıkıma çalışmalarını yerinde inceledi.

Mehmet Çınar, Yaşanan deprem felaketinden dolayı işyerlerini kapatmak durumunda kalan esnafların yeniden dönüş yaptıkları Sanayi Sitesindeki eksiklikleri ve iletilen talepleri yerine getirmek amacıyla ekipleri seferber ettiklerini söyledi.

Malatya hepimizin yuvası ve evidir, ağır bir süreç yaşıyoruz” diye belirten Çınar; şehri temiz tutma, sağlıklı yaşam koşulları oluşturma konusunda da vatandaşlara çağrıda bulundu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86