banner85

İhsan Akın, AK Parti’den İstifa Etti

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, dün akşam saatlerinde AK Parti yazıhan ilçe başkanlığı önünde yaptığı basın açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Rabia Işık
Rabia Işık
30 Ocak 2024 Salı 11:10
İhsan Akın, AK Parti’den İstifa Etti

Akın yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerini hatırlatarak “Dünya beşten büyüktür” diyerek Malatya ve Yazıhan’daki bazı odak ve guruplara karşı tepki gösterdi.

İhsan Akın açıklamasında, “Bizler çok şükür bugüne kadar tarlada, yaylada ve ahırda toprağa bulaştık ama siyasi ve politik hiçbir çamura, yalana ve dolana bulaşmadık, bundan sonrada asla bulaşmayız. Özellikle son zamanlarda yerelde dönen entrikalar, ahbap çavuş ilişkileri ve manevi şahsi ilişkileri onları bağlar, bizi bağlamaz, biz çıktığımız hizmetkârlık yolunda Yazıhan’ımız için Milletimizin istediği doğrultuda durmadan yolumuza devam edeceğiz inşallah” dedi.

 “Adaylar ‘Benim adamım olsun’ zihniyetiyle belirlendi”

Akın şunları söyledi, “Biz 22 Kasım 2023 tarihinde Ak Parti Yazıhan ilçe Belediye Başkan aday adaylığı dosyamızı ilçe başkanlığına verdik, çok güzel çalışmalar yaptık.  Milletimizin çok yoğun desteği ve teveccühünü kazanmamıza rağmen, geldiğimiz noktada adayların kapalı kapılar arkasından ‘Benim adamım olsun’ zihniyetiyle belirlenmesi ve sahada olanların dikkate alınmaması çoğu aday adaylarını ve bizleri üzmüştür. Bu anlamda Yazıhan ilçemize aylar önce hizmet yolunda verdiğimiz temiz ve şeffaf dosyamızı çekiyor ve partiden istifa ediyoruz” şeklinde konuştu.

 “Malatya’mız beşten büyüktür”

Akın sözlerini şöyle tamamladı, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dünya beşten büyüktür’ dediği gibi, bizlerde Malatya ve Yazıhan’daki bazı odak ve guruplara karşı ‘Malatya’mız beşten büyüktür’ diyor, yapılan haksızlık ve yanlışları eleştiriyor, AK Partideki aday adaylığımızı geri çekiyor, bundan sonra da Yazıhan ve Yazıhanlılarımıza hizmet sevdamız artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Akın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, “Ak parti Yazıhan aday adaylığı dosyamı gördüğüm lüzum üzerine geri çekip partiden istifa ettim ama Yazıhanımıza hizmetkârlık yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.01.2024 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86