banner85

Horata Yaza Hazır

Malatya genelinde başlatılan yeşil alanları artırma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, Horata Mesire alanındaki yenileme ve yeşillendirme çalışmalarında ise sona gelindi.

04 Mayıs 2022 Çarşamba 17:40
Horata Yaza Hazır

Baharın da gelmesiyle birlikte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, parklar, yeşil alanlar, kavşak yeşillendirilmesi ve ağaçlandıra devam ediyor.

Horata Mesire alanındaki çalışmalarla ilgili bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Berkan Samanlıoğlu, “Baharın gelmesiyle birlikte Horata mesire alanını turizme kazandırmak için başlatmış olduğumuz inşaat yenileme çalışmalarına son hızıyla devam ediyoruz.” dedi.

Yapılan çalışmalardan dolayı mutarlar da memnuniyetlerini dile getirdi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86