banner85

Hırsızlık Olayını Polis Aydınlattı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde Yaka Mahallesinde yaşanana hırsızlık olayını polis aydınlattı. Olaya karışan şüpheliler yakalanırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

07 Ocak 2022 Cuma 17:15
Hırsızlık Olayını Polis Aydınlattı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde Yaka Mahallesinde yaşanan hırsızlık olayını polis aydınlattı. Olaya karışan şüpheliler yakalanırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda; Yaka Mahallesinde hurda araçların bulunduğu depoda meydana gelen 150.000 TL değerindeki açıktan hırsızlık olayının faili meçhul 2 şüphelisi tespit edildi.

Şahıslardan birinin başka bir suçtan cezaevinde olduğu ortaya çıkarken diğer şüpheli ise yakalandı.Beyler deresi Mevkiinde bir araç içerisinde yapılan kontrolde 1 adet pompalı tüfek, 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 07.01.2022 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86