Hekimhan Ayağa Kalktı; ilk Açıklama Geldi!

Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulu’ndaki Maden ve Geoteknik Laboratuvarlarının  Malatya merkeze getirileceği iddiaları üzerine Hekimhanlılar, traktör ve araçlarla okulun kapısını araçlarla kaparak yaşananları protesto etti. Hekimhanlılara ilk açıklama Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aladağ tarafından yapıldı.

06 Mayıs 2022 Cuma 14:27
Hekimhan Ayağa Kalktı; ilk Açıklama Geldi!

Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulu’ndaki Maden ve Geoteknik Laboratuvarlarının  Malatya merkeze getirileceği iddiaları üzerine Hekimhanlılar, traktör ve araçlarla okulun kapısını kapatarak  yaşananları protesto etti. Okul kapısını araç ve traktörle kapatarak eylem yapan Hekimhanlılara ilk açıklama Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aladağ tarafından yapıldı. Rektör Yardımcı Aladağ, bazı cihazların geçici süreyle Malatya’ya getirileceği söyledi ancak Hekimhanlılar bu açıklama üzerine ikna olmadı.

Hasançelebi Eski Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım’da konuştu, bu yanlıştan dönülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Türkiye’nin en zengin demir madeni  yataklarının bulunduğu Hekimhan  Maden ve Geoteknik Laboratuvarlarının il merkezine taşınmasına asla izin vermeyeceklerini söyledi. Hekimhanlılar konunu takipçisi olacaklarını kaydettiler. 

Son Güncelleme: 06.05.2022 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86