banner85

Hayata Değer Verdiler...

Kısa adı DEHADER olan Değerli Hayatlar Eğitim Derneğinin düzenlediği porgram gerçekleşti.. Dezavantajlı bireylere yönelik birtakım sanatsal, kültürel ve sosyal etkinlikler içeren projelerin konuşulup tanıtıldığı porgram dolu dolu geçti..  Türkiye'ye örnek olabilecek nitelikte bir proje yürütmek istediklerini

19 Ocak 2023 Perşembe 12:07
Hayata Değer Verdiler...

Kısa adı DEHADER olan Değerli Hayatlar Eğitim Derneğinin düzenlediği porgram gerçekleşti.. Dezavantajlı bireylere yönelik birtakım sanatsal, kültürel ve sosyal etkinlikler içeren projelerin konuşulup tanıtıldığı porgram dolu dolu geçti..  Türkiye'ye örnek olabilecek nitelikte bir proje yürütmek istediklerini ifade eden dernek yetkilileri insanımıza değer katmaya devam edeceğiz mesajı verdiler.
Kongre ve kültür merkezinde düzenlenen etkinliğe projeden yararlanan bireyler ve aileleri de katılıp fikir alışverişlerinde bulundular.. "Hayata Değer Kat" adı verilen porgramın sonuç bildirgesi okundu.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaHaberGündemVuslatTv
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86