banner85

Han TÜRAVAK Yönetim kurulu başkanlığına seçildi

HAN TÜRAVAK YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

02 Şubat 2022 Çarşamba 18:25
Han TÜRAVAK Yönetim kurulu başkanlığına seçildi

Malatya Barosu Önceki Dönem Başkanı Av. Enver Han, avukatlar için büyük önem taşıyan Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Han, meslektaşlara hizmet için çok büyük bir şans yakaladığını söyledi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Erinç Sağkan yönetiminde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen TÜRAVAK 21. Mütevelli Heyet toplantısında yapılan seçimle yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Mütevelli Heyet Başkanı Av. Erinç Sağkan yönetiminde yaptığı ilk toplantısında Av. Enver Han’ı Başkanlığa seçti.

Sağkan’a ve kendisine güvenen ve destek veren kurul üyelerine teşekkür eden Han, meslektaşlara hizmet için çok büyük bir şans yakaladığını söyledi.

Han, “Türkiye’de şu anda barolarımıza kayıtlı avukat sayımız 160 binin üzerinde. TÜRAVAK, barolara kayıtlı tüm avukatları kucaklayan bir kuruluş. Vakfımızın avukatların mesleki, sosyal, kültürel, ekonomik ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması amacına ulaşması için canla başla çalışacağız. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik zorluklardan en fazla etkilenen meslek gruplarından olan avukatlar arasında sosyal yardımlaşmayı ve mesleki dayanışmayı geliştirmek gibi büyük bir görev üstlendik” dedi.

TÜRAVAK’ın kuruluş amacına ulaşması için kaynak yaratması gerektiğine de dikkat çeken Han, daha önceki yönetimler tarafından başlatılan nitelikli meslek içi eğitimlerin iki yönlü katkı sağladığını kaydetti. Han, “Bir yandan makul ücretler karşılığında verilen, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın gelişmesine katkı sağlayan bu eğitimler, aynı zamanda da maddi desteğe ihtiyaç duyan meslektaşlarımıza katkı sağlamamızda kaynak oluşturuyor. Geçen dönemde 5 bin meslektaşımıza eğitim verildi. Emeği geçenlere  teşekkürü borç biliyorum.  Yeni dönemde, bu eğitimleri en verimli şekilde sürdürmeye ve meslektaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu

Son Güncelleme: 02.02.2022 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86