Gürkan’dan Doğanşehir Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İlçe Teşkilatı ve akabinde İlçe Belediyesini ziyaret ederek yapılan, yapılacak olan hizmet ve yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

07 Mayıs 2022 Cumartesi 14:38
Gürkan’dan Doğanşehir Ziyareti

Çeşitli incelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak üzere Doğanşehir İlçesi’ne giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İlçe Teşkilatı ve akabinde İlçe Belediyesini ziyaret ederek yapılan, yapılacak olan hizmet ve yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu.

AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Doğanşehir İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Doğanşehir İlçesinde bulunmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade eden Başkan Gürkan, “Göreve geldiğimiz zaman asfaltsız, susuz, kanalizasyonsuz hiçbir yerleşim yeri kalmayacak ve ayrıca akarsulara atık sular karışmayacak dedik. Bu çalışmalar kapsamında bütün ilçelerimizde ve 718 mahallemizde yoğun bir çalışma içerisine girdik.” ifadelerini kullandıu. 

Başkan Gürkan konuşmasının devamında, Doğanşehir İlçesi eski Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü rahmetle, şükranla ve minnetle andığını belirterek,  şunları aktardı

AK Parti Teşkilatını ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanı Durali Zelyurt’u ziyaret etti.

Doğanşehir ilçemizde kadirşinas bir karşılama ile karşılaştıklarını belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Doğanşehir İlçemizin 39 Mahallesine hizmet götürmek için bütün ekibimizle birlikte gece gündüz yoğun bir çalışma içerisindeyiz.” dedi. 

Son Güncelleme: 07.05.2022 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86