banner85

Gürkan, ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı Ödülünü Aldı

15. GAP Oscarı Ödül Töreni Malatya’da Yoğun Katılımlı Törenle Yapıldı.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliği’nin düzenlediği ve bu yıl Malatya’da gerçekleştirilen 15. GAP Oscarı Ödülleri törenine katıldı. Başkan Gürkan, ‘yılın başarılı belediye başkanı’ ödülüne layık görüldü.

14 Mayıs 2022 Cumartesi 17:47
Gürkan, ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı Ödülünü Aldı

GAP Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen GAP Oscarı Ödül Töreni, yoğun katılımın olduğu organizasyonla Malatya Nikâh Saray’ında düzenlenen törenle yapıldı.

15.GAP Oscarı Ödüllerinin Malatya’da düzenlenmesinden dolayı memnun olduklarını, GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve yönetimine teşekkür ettiğini ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bizler atalarımızdan aldığımız destan kahramanlarının, ilim irfan kahramanlarının, medeniyet kahramanlarının ve bu destanları yazan büyüklerimize ilave olarak bizde şehrimizde hizmet destanları yazmakla mükellefiz ve mecburiyetinizdeyiz. Bu anlamda bizler gece gündüz durmadan, Malatya’nın yıllardır neşter vurulmayan sorunlarının hepsine neşter vurduk. Malatya’nın her tarafı şantiyelere dönmüştür. Büyükşehir Belediyemiz, belediyelerimiz, devletimizin kurumları büyük bir çalışma içerisindeler. Çalışmalarımızda bizlere destek veren başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, yerelde belediye başkanlarımıza, STK’larımıza ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. “Programa katılan misafirlerimizi kadim şehrimizde ağırlamaktan dolayı onur duyduğumu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Ulusal ve Uluslararası alanda siyasilerin, bürokratların, sanatçıların ve iş insanlarının katıldığı organizasyonda, ödüller sahiplerini buldu.

Malatya’da yaptığı çalışmalarla 15. GAP Oscarı Ödül töreninde Başkan Gürkan, ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ ödülünü aldı. Başkan Gürkan ödülünü Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Yalçın Topçu’dan aldı.

15. GAP Oscarı Ödül Töreni’ne katılmak için Malatya’ya gelen Van Ticaret Odası ve Van’dan gelen iş insanları programın ardından Başkan Gürkan’a hediye takdiminde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86