Gürkan Erkenek Mahallesini Ziyaret Etti

Malatya Büyülşehir Belediye Başkan Selahatin Gürkan Erkenek Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

08 Mayıs 2022 Pazar 18:26
Gürkan Erkenek Mahallesini Ziyaret Etti

Yapılan hizmet ve yatırımları yerinde incelemek amacıyla ziyarette bulunan heyet çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Erkenek Mahalle Muhtarı Cengiz Yalvaç, “Erkenek Mahallemiz çok büyük bir mahalle. Mahallemizin birçok sorunu bulunmaktadır. Bu sorunların bazılarını siz ve ekibiniz çözdünüz bundan dolayı teşekkür ediyorum.

Doğanşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç Erkenek "Mahallemizi hep birlikte güzelleştireceğiz" dedi.

 Erkenek Mahallesine güzel hizmetlerin sunulacağını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanının her zaman yanlarında olduğunu belirten Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, "Sayın Başkanımız Doğanşehir olarak her zaman yanımızda oldu ve kendisine iletmiş olduğumuz bütün taleplerin yerine getirilmesi noktasında her zaman yanımızda oldu. Sayın Başkanımıza yaptığı hizmetlerden ve bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Doğanşehir Erkenek mahallesinde  Yapılan hizmet ve yatırımları yerinde inceleyen Gürkan, " Hizmetlerimizi Adil Ve Adaletli Bir Şekilde Yapıyoruz" dedi.

Başkan Gürkan konuşmasının ardından Mahalle sakinlerinin taleplerini de dinledi. Başkan Gürkan daha sonra yapımı yeni tamamlanan stadyumda gençlerle birlikte futbol oynadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86