banner85

Gazeteci Rıfat Gökçe'nin Acı Günü!

Mesai arkadaşımız, kıymetli gazeteci Rıfat Gökçe'nin ağabeyi Nazım Gökçe geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bizlerde derin üzüntü duyduğumuz bu günde merhuma Allah'tan rahmet, başta Gökçe ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Selahattin Bayrak
Selahattin Bayrak
08 Eylül 2022 Perşembe 14:08
Gazeteci Rıfat Gökçe'nin Acı Günü!

Malatya'nın kıymetli isimlerinden basın camiasının başarılı ismi Gazeteci Rıfat Gökçe acı haberle sarsıldı.


Gazeteci Rıfat Gökçenin ağbeyi Nazım Gökçe dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu Turgut Özal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Gökçe yaşamını yitirdi.


2 Kız çocuğu babası Gökçe, bugün öğlen namazına müteakip  kılınan cenaze namazının ardından Ali Baba Mezarlığında göz yaşları içerisinde toprağa verildi. 

Cenaze törenine; Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Maski Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya Valiliği Basın Müdürü İbrahim Yalınbaş, Malatya basınından pek çok isim yakınları ve  sevenleri katıldı.


Bizlerde Malatya Vuslat Tv ailesi olarak çok kıymetli Gazateci Rıfat Gökçenin Ağbeyi Merhum Nazım Gökçeye Allahtan rahmet, başta Gökçe ailesi olmak üzere yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
 

Son Güncelleme: 08.09.2022 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86