banner85

Fuara 300’ü Aşkın Yazar Katılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Sezai Karakoç Anısına yapılacak olan 9. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı bu yıl 13 Mayıs tarihinde başlayacak.

12 Mayıs 2022 Perşembe 17:48
Fuara 300’ü Aşkın Yazar Katılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Sezai Karakoç Anısına yapılacak olan 9. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı bu yıl 13 Mayıs tarihinde başlayacak. Pandemi nedeniyle iki yıl boyunca düzenlenemeyen kitap fuarı 22 Mayıs tarihine kadar kitapseverlerle buluşacak.

Bu yıl merhum Şair Sezai Karakoç anısına düzenlenecek olan fuarın onur konuğu ise Yazar-Felsefe ve Bilim Tarihçisi Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu olacak.

13-22 Mayıs tarihleri arasında kapılarını kitapseverlere açacak olan fuar kapsamında 350 civarında yayınevi stant açıyor. Fuara, 300’ü aşkın yazar katılırken, yazarların katılımı ile yaklaşık 600 imza günü etkinliği düzenlenecek. Ayrıca Malatya genelindeki 259 okulda da yazar öğrenci buluşması gerçekleştirilecek.

9’uncusunun düzenleneceği Kitap ve Kültür Fuarı’nın Malatya açısından ve Türkiye açsından önemli olduğunu söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “kitap fuarı Malatya açısından da Türkiye açısından da önemli bir hadisedir. İslam’ın ilk emri ikra; oku." dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86