banner85

Eşi İçin Canına Kıyacaktı!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir vatandaş ailevi sorunlardan dolayı neredeyse canına kıyıyordu.

20 Nisan 2022 Çarşamba 14:39
Eşi İçin Canına Kıyacaktı!

İstanbul'da ailesi ile birlikte yaşayan 36 yaşındaki F.A. eşiyle borçları yüzünden kavga etti. Kavgalı eş memlekti Malatya'ya dönünce F.A.'da eşinin peşinden gitti.

Tüm çabalarına rağmen eşini ikna edemeyen F.A. Malatya'nın Battalgazi ilçesi Çöşnük mahallesi, Eşref Bitlis Caddesi üzerinde bulunan 8 katlı binanın 7. katındaki balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Polisin olayın detayları öğrenmesi üzerine ikna çalışmaları başladı. Yaklaşık 30 dakika süren görüşmeler mutlu son ile bitti.

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edilirken binadan indirilen F.A. önce sağlık kontrolü için Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine ardından ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86