Erdoğan, Seçim Beyannamesini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parti kongre merkezinde yapılan tanıtım toplantısında konuştu. Erdoğan konuşmasında AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı.

Rabia Işık
Rabia Işık
30 Ocak 2024 Salı 12:05
Erdoğan, Seçim Beyannamesini Açıkladı

Yerel seçimler yaklaşırken, AK Parti’de yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Erdoğan, sekiz başlıktan oluşan seçim beyannamesini Ankara'da açıkladı.

işte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

Sosyal, şeffaf, katılımcı, hizmet ve eser belediyeciliğini hedefleyen Ak Parti bu anlayışını farklı başlıklarla hayata geçirecek.

Beyannamede, her kesime yönelik vaatler var. Emekli kart devreye sokulacak. "Yaşlı Yaşam Şehirleri" kurulacak. Sokak hayvanlarına yönelik ise barınak ve kısırlaştırma çalışmaları artırılacak.

Toplu taşıma araçlarının çevre dostu elektrikli olması sağlanacak. Yürünebilir ve bisiklet dostu şehirlerin sayısı artacak. Şehir bostanları kurulacak; her yörenin iklim ve toprak yapısına uygun ürünler yetiştirilecek. Millet bahçelerinin sayısı artırılacak. Başıboş sokak hayvanları sorununun çözümü için barınak sayıları artırılacak ve kısırlaştırmaya ağırlık verilecek.

Çocuklar için "Hayata Hazırlık Atölyeleri" ve "Bilim Merkezleri" açılacak. Gençler için "Mahalle Gençlik Atölyeleri Projesi" hayata geçecek.

Sınav kaygısından madde bağımlılığına kadar psiko-sosyal destek grupları yaygınlaştırılacak. Kadınlar için "Girişimciler Akademisi" kurulacak. Engelliler için ise Mola Evleri açılacak.

Son Güncelleme: 30.01.2024 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86