banner85

Erdoğan'ın 'Ahmet Kaya' teklifi

18 Kasım 2022 Cuma 11:21
Erdoğan'ın 'Ahmet Kaya' teklifi

Endonezya'daki G20 zirvesinin ardından basın mensuplarına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Kaya'nın kendisi cezaevine girerken Yedikule’de Kazlıçeşme’de yapılan programa geldiğini söyledi. 

Erdoğan, Kaya'nın o günkü konuşması ve söylediği şarkıların unutulmaz olduğunu belirterek "Ben tabii istedim ki nakli kubur yapmak suretiyle Fransa’dan alalım, burada defnini yapalım" dedi.

Cumhurbaşkanı şöyle devam etti: "Aile olumlu yaklaşmadı, onun için getiremedik. Yoksa o, bu toprakların insanı. Ona yapılanları, o geceyi unutmamız mümkün değil. Kusura bakmayın, bazıları kızıyor ‘Niye öyle diyorsun’ diye ama bu beyaz Türkler var ya; neler yaptılar malum. Normal zamanda ‘Ahmet Kaya şöyle, Ahmet Kaya böyle…’ Peki o gece yaptığınız ne? Neler demediler ki? Biz bir kez daha rahmet diliyoruz. Ama bizim nakli kubur teklifimiz hala masadadır."

Son Güncelleme: 18.11.2022 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86