banner85

Erdoğan: Asgari Ücret Yarın Açıklanacak!

Erdoğan: Bakanımla görüştüm, inşallah asgari ücreti yarın açıklayıp, yoluna koyacağız

21 Aralık 2022 Çarşamba 13:52
Erdoğan: Asgari Ücret Yarın Açıklanacak!

Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. 

"Büyük ihtimalle yarın asgari ücret konusunu da bakanımla bugün görüşmeleri yapmak suretiyle inşallah açıklayıp onu da yoluna koymuş olacağız" dedi.

Türk-İş: 9 Bin Lira'dan Aşağısı Olmaz

Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun, 2023’te geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamındaki üçüncü toplantısı dün sonuçlanırken masadan uzlaşma çıkmamıştı. İşçi kesimini temsil eden Türk-İş, 9 bin liranın altına imza atmayacağını bildirmişti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın diğer açıklamarı ise şöyle:

– Ülkemizin hedeflerine ulaşabilmesi için enflasyonu hızla düşürebilmek dışında bir engel kalmamıştır. Enflasyonun tepetaklak aşağı ineceğine önümüzdeki aylarda hep birlikte şahit olacağız.

– Asgari ücret için yarın bakanımız ile görüşeceğiz. İnşallah yoluna koyacağız ve büyük ihtimalle açıklayacağız.

Altılı Masa denilen yıkık dökük yapıya bakınca milletimiz kime güvenebileceğini iyi bilir. Daha Bismillah demeden altı kafadan farklı ses çıktığı, kavganın gürültünün, kumpasın ayyuka yükseldiği bir masaya milletimiz geleceğini teslim etmez.

– Cezayı bayram havası ile, çak yaparak kutlayanları mı ararsınız, sosyal medyadan cezayı öğrendiğini öğrenen genel başkanlar mı ararsınız, hakimlere hakaret gibi bireysel bir suçu ülkemizin geleceği için kullanan yabancılar mı ararsınız.

– Dün çıkmış biz baba oğul gibiyiz diyor. Bunları duyunca biz de içimizden Bay Kemal oğluna sahip çık, o kendisine başka ebeveynler arama peşinde demeden duramadık. Şaka bir yana, 6’lı masanın yanında yöresinde kendine yer açmak için dolananların da hangi oyunları çevirdikleri bizi ilgilendirmez. Biz işimize bakacağız.

Son Güncelleme: 22.12.2022 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86